Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» vă invită, în perioada data de 24 – 27. 08.2021, la atelierele de creație  „Magia artei”.

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

vă invită,

în perioada data de 24 – 27. 08.2021,

la atelierele de creație  „Magia artei”.

Participanții vor desena, picta și confecționa obiecte de artă decorativă, vor învăța noțiuni de bază din istoria și teoria artei, precum și tehnici de exprimare non-verbală prin cunoașterea elementelor de limbaj plastic și vizual. Atelierele contribuie la educația pluridisciplinară a copiilor, ajutându-i să descopere istoria, valorile artistice și unicitatea Fenomenului Centrul Artistic Baia Mare, întemeiat de pictorul Hollósy Simon în anul 1896.

Programul cuprinde și o vizită ghidată la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» pentru a ilustra conceptele teoretic prezentate în prealabil.

Atelierele de creație se vor desfăşura de marți până vineri, între orele 10.00-13.00, la sediul Coloniei Pictorilor din str. Victoriei, nr. 21  și  la  Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», strada 1 Mai, nr. 8. Activitățile sunt destinate copiilor cu vârsta de minim 10 ani. Prețul unui bilet este de 4 lei și acoperă biletul de intrare la muzeu și o parte dintre materialele utilizate în cadrul atelierelor. Suplimentar, participanții sunt rugați să aducă următoarele: bloc mic desen, creion HB, acuarele, pensule, foarfecă, pensulă pentru lipici, o gustare și sticla cu apă.

Participarea se face pe baza unei înscrieri prealabile la numărul de telefon 0740142781 sau prin email la adresa haiduemese@yahoo.com

Robert Strebeli,                                                    Emese Bonta

Director                                                              Coordonator proiect, educator muzeal

Details

Start:
24 August, 2021
End:
27 August, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Județean de Artă “Centrul Artistic Baia Mare”
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean de Artă “Centrul Artistic Baia Mare”
Str. 1 Mai nr. 8
Baia Mare, Maramureș 430331 Romania
+ Google Map
Phone:
http://www.muzartbm.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *