Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, în parteneriat cu Teatrul Ararat, vă invită la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național al Artelor ”Repere, Mituri, Identități”, 1 august – 26 septembrie

FESTIVALUL ”REPERE, MITURI, IDENTITĂȚI” – EDIȚIA A V-A
Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, în parteneriat cu Teatrul Ararat, vă invită la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național al Artelor ”Repere, Mituri, Identități”.
Cunoscut publicului larg sub denumirea generică “Seri de Teatru în Satul de pe deal”, acest festival a devenit tot mai complex de la o ediție la alta, spectacolelor de teatru adăugându-li-se vernisaje ale unor expoziții de artă, precum și proiecții de filme.
Cea de-a V-a ediție va cuprinde, în fiecare seară de festival, câte patru evenimente culturale: lansare de carte, vernisaj, spectacol de teatru, recital de muzică și dans, parada modei etc.
Așadar, vă așteptăm în fiecare sâmbătă și/sau duminică, de la orele 19:00, în perioada 1 august – 26 septembrie, la evenimentele culturale din cadrul festivalului nostru.
Informații suplimentare puteți găsi pe pagina web a Teatrului Ararat: www.teatrulararat.ro și la numerele de telefon: 0723 275 912 / 0740 043 136 / 0723 196 398 sau pe pagina de Facebook a teatrului: https://www.facebook.com/ARARATCONTROL/ și pe cea a Muzeului Satului Baia Mare: https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBM/.

Details

Start:
1 August, 2021
End:
26 September, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Etnografie și Artă Populară Baia Mare
Str. Dealul Florilor nr. 1
Baia Mare, Maramureș 430165 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *