Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă oferă un mărțișor inedit în prag de primăvară prin expoziția “Lumea adâncurilor în bijuterii“

1 martie - 31 martie

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă oferă un mărțișor inedit în prag de primăvară prin expoziția “Lumea adâncurilor în bijuterii“ deschisă cu ocazia zilei de 1 martie 2023.
Realizată în cadrul programului Natura o lume fantastică expoziția prezintă utilizarea bogățiilor din adâncul pământului flori de mină, cât și cele din adâncul oceanelor corali, moluște, în realizarea de bijuterii.

Sunt etalate în cadrul expoziției eșantioane din colecția de mineralogie flori de mină, cristale cu calități estetice deosebite și bijuterii realizate din aceste creații ale naturii; dar și piese din colecția de corali și moluște piese exotice întro gamă variată de forme și culori care sunt transformate de om în podoabe.

Expoziția va fi deschisă în perioada 1 martie 31 martie 2023 la sediul Muzeului Județean de Stiințele Naturii Prahova din incinta Palatului Culturii.

Detalii

Începe:
1 martie
Se termină:
31 martie
Eveniment Categories:
,

Organizator

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova
Str. Erou Călin Cătălin nr. 1
Ploiești, Prahova 100066 Romania
+ Hartă Google