Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” anunță, începând de sâmbătă, 16 mai 2020, deschiderea, pentru public, a tuturor obiectivelor

16 mai - 31 mai

Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” anunță, începând de sâmbătă, 16 mai 2020, deschiderea, pentru public, a tuturor obiectivelor: Muzeul de Istorie și Arheologie (str. Geneva, nr. 8), Muzeul de Artă (str. Traian, nr. 1), Muzeul Arhitecturii Populare Curtișoara (oraș Bumbești-Jiu, cartier Curtișoara), Casa memorială ”Ecaterina Teodoroiu” (bvd. Ecaterina Teodoroiu, nr. 270), Casa Cartienilor (comuna Turcinești, sat Cartiu), Casa muzeu ”Constantin Brâncuși” (comuna Peștișani, sat Hobița), Casa memorială ”Ion Popescu-Voitești” (comuna Bălănești, sat Voiteștii din Deal), Casa memorială ”Tudor Vladimirescu” (comuna Vladimir, sat Vladimir). Obiectivele muzeale vor avea programul normal de vizitare, 09.00-17.00, în zilele afișate la fiecare obiectiv în parte.

Vizitarea muzeelor se va face respectând normele și recomandările de siguranță acceptate la nivel național și afișate pe siteul Ministerului Culturii. Aceste norme și reguli de vizitare vor fi afișate la fiecare obiectiv în parte și adaptate în funcție de spațiu. Vizitatorii au obligația să poarte mască de protecție, să păstreze distanța minimă recomandată și să se dezinfecteze la intrarea în obiective.
Vă așteptăm, după două luni în care muzeele au fost închise pentru public! Sperăm să fiți alături de noi și să înțelegeți necesitatea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Detalii

Începere:
16 mai
Se termină:
31 mai
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” – Târgu Jiu
Str. Geneva nr. 8
Târgu Jiu, Gorj 210136 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.muzeugorj.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *