Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Muzeul Judeţean Mureş organizează primele ateliere de animație pentru liceenii și adolescenții din Târgu Mureș, online, via Google Meet.

🇷🇴 ABIFF x Muzeul Judeţean Mureş organizează primele ateliere de animație pentru liceenii și adolescenții din Târgu Mureș, online, via Google Meet.
Joi, 21 octombrie, ora 18:00 și joi, 28 octombrie, ora 18:00, se va desfășura câte un atelier introductiv și gratuit, destinat liceenilor interesați de cinema, de animație sau de arte audio-vizuale. Activitatea are ca scop familiarizarea tinerilor cu lumea cinematografiei si a filmului de animație, dar si facilitarea întâlnirii cu creatorii din domeniu.
Atelierul constă într-o prezentare captivantă a istoriei animației, a metodelor de storytelling și a metodelor de lucru în domeniul animației și este destinat unui număr de 24 participanți/sesiune, iar înscrierea se realizează completând formularul de mai jos.
🇭🇺 Az ABIFF x Muzeul Judeţean Mureş megszervezi az első animációs workshopokat marosvásárhelyi középiskolások és tizenévesek számára, online a Google Meet-en keresztül.
Október 21-én, csütörtökön 18:00 órakor és október 28-án, csütörtökön 18:00 órakor ingyenes bevezető workshopot tartanak a filmművészet, animáció vagy audiovizuális művészetek iránt érdeklődő középiskolások számára. A tevékenység célja, hogy a fiatalok megismerkedjenek a mozi és az animációs film világával, illetve, hogy megkönnyítsék a találkozókat az alkotókkal.
A workshop az animáció történetének, a történetmesélés módszereinek és az animáció területén alkalmazott munkamódszereknek izgalmas bemutatásából áll, és maximum 24 fő/szesszió részvételére szól, a regisztráció az alábbi űrlap kitöltésével történik.

Details

Date:
28 October
Event Category:

Organizer

Muzeul Județean Mureș – Târgu Mureș
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Mureș
str. Mărăști nr. 8
Târgu Mureș, Mureș 540328 Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *