Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Muzeul Judeţean Teleorman vă invită să participați la un proiect virtual intitulat „Crăciunul părinților noștri”, adresat deopotrivă copiilor și adulților.

CRĂCIUNUL PĂRINȚILOR NOȘTRI
Muzeul Judeţean Teleorman vă invită să participați la un proiect virtual intitulat „Crăciunul părinților noștri”, adresat deopotrivă copiilor și adulților.
Cum petreceau Crăciunul părinții noștri atunci când erau copii? Cum îl așteptau și ce așteptau de la Moș Crăciun sau „Moș Gerilă”, așa cum era cunoscut înainte de 1989? Ce arome și ce senzații mai păstrează timpurile de atunci pentru cei care au devenit adulții acum?
Vă invităm să recreăm împreună parfumul acelor vremuri prin intermediul proiectului „Crăciunul părinților noștri”. Cum vom realiza acest lucru? Cu ajutorul fotografiilor care rămân document al trecerii noastre prin timp.
Așadar, cei care doresc să ni se alăture în acest demers sunt invitați să ne trimită, până pe data de 20 decembrie 2021, pe adresa de email muzjudteleorman@yahoo.com, fotografii cu ei copii, cu părinții lor copii, surprinse în perioada Sărbătorilor de Crăciun.
Fotografiile vor fi însoțite de numele celor care apar în poză, anul realizării fotografiei (dacă se cunoaște) și un mic comentariu ce răspunde întrebărilor: „Cum așteptați Crăciunul atunci când erați copil?” și „Care este cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-ați primit?”.
Mesajele vor avea subiectul „Proiectul Crăciunul părinților noștri”.
Fotografiile vor fi postate pe pagina de Facebook a muzeului în perioada 21-31 decembrie 2021 și vor completa arhiva fotografică digitală a muzeului Muzeul Judeţean Teleorman.

Details

Start:
27 November, 2021
End:
20 December, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Județean Teleorman
Phone:
0247-314761
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Teleorman – Alexandria
str. 1848 nr. 1
Alexandria, Teleorman 140033 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *