Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Mitropoliei Clujului vă invită vineri, 25 martie 2022, începând cu ora 19.00, să vă întâlniți prin intermediul imaginii video și al mărturiilor cu cel care a fost iubitul vlădică Vasile

25 March

Dragi prieteni ai Muzeului Mitropoliei Clujului,
Ziua de 25 martie are o însemnătate deosebită pentru Eparhia noastră, această dată marcând hramul Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului, cu toții amintindu-ne cu emoție de evenimentul istoric desfășurat în urmă cu 16 ani, la 25 martie 2006.
Anul acesta, sărbătoarea Bunei Vestiri va prilejui și o întâlnire de suflet, Muzeul nostru găzduind un eveniment de mare încărcătură emoțională, proiecția Episodului 4 din seria interviurilor-document dedicate PS. Vasile Flueraș.
Sub genericul „Părintele nostru Episcop Vasile Flueraș. Frumusețea și Adevărul Cumințeniei”, ASCOR Cluj-Napoca și Muzeul Mitropoliei Clujului vă invită vineri, 25 martie 2022, începând cu ora 19.00, să vă întâlniți prin intermediul imaginii video și al mărturiilor cu cel care a fost iubitul vlădică Vasile, cei prezenți putând, desigur, să petreacă clipe de rugăciune și la mormântul ierarhului.
În acest Episod 4, a cărui premieră va avea loc cu prilejul acestui eveniment, îi veți regăsi pe ÎPS. Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, pe Protos. Ioan Cojanu și pe Arhim. Dumitru Cobzaru, mărturiile acestora având să puncteze file importante din viața celui care a fost Părintele nostru Vasile Flueraș (Someșanul).
Vă așteptăm cu drag!

Organizer

Muzeul Mitropoliei Clujului – Colecţia muzeală a Mitropoliei Ortodoxe Cluj
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.