Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Muzeul Național al Banatului te provoacă la CONCURS! “Îndrăgostiți de D̵r̵a̵g̵o̵b̵e̵t̵e̵ Amintiri”

Îndrăgostiți de D̵r̵a̵g̵o̵b̵e̵t̵e̵ Amintiri
MNaB te provoacă la CONCURS!
Arată-ne ce-nsemna dragostea trimițându-ne o fotografie din colecția ta. Deschide cufărul cu amintiri, alege o fotografie „îndrăgostită” și trimite-ne-o pe e-mail. Ți-am pregătit premii în valoare de 1000 lei.
Ce trebuie să faci pentru a participa?
Trimite pe @. o fotografie vintage (din arhiva proprie) care să simbolizeze „îndrăgostiții”. Adaugă-i o scurtă descriere, să primească șarmul semnăturii tale. Nu uita să specifici în e-mail numele și prenumele, vârsta și numărul de telefon.
⏳Termen limită: luni, 22 februarie 2021, ora 12.00.
Toate fotografiile vor fi postate pe paginile de Facebook și Instagram ale muzeului și vor putea fi votate până miercuri, 24 februarie, ora 12.00. Anunțarea câștigătorilor o vom face 2 ore mai târziu – în funcție de numărul voturilor primite ( Fb+Insta), iar premierea va avea loc vineri, 26 februarie.
3 premii, 5 mențiuni: Premiile sunt în valoare de 1000 lei, după cum urmează: locul I – tablou tematic al unui artist local, locul II – premiu oferit de Enoteca de Savoya, locul III – cărți oferite de MNaB, iar 5 mențiuni vor primi pachete promoționale MNaB (agendă, calendare, pix); fiecare din cei 8 câștigători vor primi diplomă de participare. În caz de neprezentare la premiere, premiile pot fi ridicate de la Bastion, în termen de 7 zile lucrătoare.
Succes!

Details

Start:
18 February, 2021
End:
22 February, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *