Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Muzeul National de Istorie a Romaniei organizeaza cu prilejul Romanian Jewelry Week o serie de tururi ghidate in expozitia permanenta Tezaurul Istoric si in expozitia temporara “Onoarea Natiunilor. Ordine si Decoratii din patrimoniul MNIR”. 25, 26, 27 Septembrie, ora 15.30.

Muzeul National de Istorie a Romaniei organizeaza cu prilejul Romanian Jewelry Week o serie de tururi ghidate in expozitia permanenta Tezaurul Istoric si in expozitia temporara “Onoarea Natiunilor. Ordine si Decoratii din patrimoniul MNIR”.
Program special tururi ghidate ROJW: 25, 26, 27 Septembrie, ora 15.30. *inregistrare obligatorie prealabila.
Program normal de vizita: Miercuri – Duminica: 09.00 – 17.00
>>TEZAURUL ISTORIC
În sala Tezaurului Istoric sunt expuse peste 3000 de piese deosebite, unele unicat, realizate din metale şi pietre preţioase aparţinând unor civilizaţii care au existat, de-a lungul timpului, pe teritoriul actual al ţării noastre sau ilustrând evenimente şi activitatea unor personalităţi istorice din vremurile trecute. În cele 40 de vitrine ale expoziţiei permanente Tezaur Istoric, pot fi admirate obiecte de cult, bijuterii, obiecte religioase şi tezaure care ilustrează istoria poporului român din cele mai vechi timpuri până în epoca contemporană.
>>„Onoarea Națiunilor. Ordine si Decoratii din patrimoniul MNIR”
„Onoarea Națiunilor” reunește 560 de piese, ordine, medalii, cruci, semne onorifice și brevete, atât militare, cât și civile, din 80 de țări, multe dintre ele foarte rare, fiind cel mai mare proiect expozițional de acest gen din ultimii 30 de ani din țară.
Toate expozițiile se vor desfășura în condiții de siguranță, respectând normele de distanțare socială. Vizitatorii sunt rugați să poarte mască pe toată durata evenimentelor și să respecte regulile interne ale locatiei.

Details

Start:
25 September, 2020
End:
27 September, 2020
Event Category:

Organizer

Muzeul Național de Istorie a României – București
Phone:
+40 21 315 82 07
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie a României – București
Calea Victoriei nr. 12, sector 3
București, București 030026 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *