Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Național “George Enescu” lansează un CONCURS DE DESEN ȘI PICTURĂ PENTRU COPII (6 și 14 ani)

1 September - 9 September

🎨🖌️ Vă invităm cu mic, cu mare, la desenat și/sau pictat! Cu ocazia primei ediții a Zilei Cinematografelor, 10 septembrie 2022, lansăm un CONCURS DE DESEN ȘI PICTURĂ PENTRU COPII (6 și 14 ani) 🎨🖌️
🎈 Dragi copii, pentru a participa puteți alege să:
1. Realizați un AFIȘ pentru filmul preferat, folosind tehnici precum: creioane colorate, tempera, ulei, acuarelă, tehnică mixtă. Dimensiuni recomandate: A4, A3, A2
2. Alcătuiți o serie de 3 imagini orizontale într-o succesiune (imaginile continuă una după alta, precum într-un film) în care personajul principal sunteți chiar voi! Tehnică și dimensiuni la alegere.
CUM SE POATE PARTICIPA?
🎈Fiecare participant poate să trimită maxim trei lucrări realizate pornind de la una dintre temele de mai sus, folosind tehnici precum: pictură, desen, tehnică mixtă (la alegere).
🎈Lucrările realizate pentru acest concurs trebuie fotografiate și trimise pe email la adresa: mngenescu@yahoo.com. Fotografiile trebuie să fie clare, în format JPEG, având o rezoluție minima de 1800×1200 pixeli. Imaginile trimise trebuie să conțină în denumirea lor numele participantului. Ultima zi în care vă puteți înscrie este 9 septembrie 2022.
🎈Cele mai bune lucrări vor fi publicate pe site-ul muzeului, precum și pe pagina de Facebook. Vă așteptăm creațiile cu mult interes!

Organizer

Muzeul Național “George Enescu” – București

Venue

Muzeul Național „George Enescu” – București
Calea Victoriei nr. 141
București, București 010071 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.