Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Muzeul Nicolae Minovici lansează JURNALUL EMOȚIILOR –>> Traseu tematic pentru copii în expoziția „Ecaterina Vrana: UnSeen”

Astăzi lansăm JURNALUL EMOȚIILOR –>> Traseu tematic pentru copii în expoziția „Ecaterina Vrana: UnSeen” de la Muzeul Nicolae Minovici! Traseul este un instrument util de #explorare a expoziției dedicată artistei Ecaterina Vrana.
Intitulat „Jurnalul emoțiilor”, #traseuleducativ pune accent pe lucrările expuse, care sunt încărcate de o mulțime de #simboluri și redau #sentimente puternice.
Pornind de la definiția artei contemporane și de la trasarea în linii mari a ceea ce este expresionismul și neoexpresionismul, traseul tematic îi încurajează pe copii să deslușească și să privească cu un ochi critic o lucrare de artă, să schițeze și să își asculte propriile emoții și să pună întrebări.
Dacă vreți să testați și voi traseul educativ, vă invităm să profitați de această oportunitate, expoziția este deschisă numai până pe data de 14 noiembrie 2021!
#Traseul se completează în circa 30 de minute sub îndrumarea unui adult și poate fi ridicat de la Muzeul Nicolae Minovici în expoziție (este gratuit), sau poate fi descărcat de pe site-ul #MMB anterior vizitei: http://muzeulbucurestiului.ro/…/ECATERINA-VRANA-UnSeen.pdf
Categoria de vârstă: 10+
#indiciutehnic: Pentru formatul .pdf – când dați print, selectați original size A4, paper size A4, Print type – Booklet, apoi print on both sides, flip on short edge, portrait. Puteți suprapune paginile, le împăturiți și le capsați la mijloc pentru a face broșura.
Text broșură: Veronica Leca
Curator expoziție: Felicia Raetzky

Details

Start:
8 September
End:
14 November
Event Categories:
,

Venue

Muzeul dr. Nicolae Minovici – Muzeul Municipiului București
Str. Dr. Nicolae Minovici nr.1
București, București 013712 Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *