Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul ”Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la un nou film din cadrul proiectului KineDok powered by One World Romania, ediția a 5-a.

2 noiembrie, 2019

Muzeul ”Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la un nou film din cadrul proiectului KineDok powered by One World Romania, ediția a 5-a.
KineDok este un program internațional de distribuție alternativă pentru filmul documentar, care se desfășoară în șapte țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croația, Norvegia, Bulgaria și România, unde este coordonat de către Asociația One World România, în strâns parteneriat cu festivalul de film. Fiecare țară contribuie la catalogul comun cu unele dintre cele mai interesante documentare produse în ultimii ani, care rulează apoi în sute de localități din toate cele șapte țări, generând astfel o comunitate culturală impresionantă. Un obiectiv important al proiectului este acela de a diversifica și extinde lanțul de distribuție dincolo de sălile de cinema, organizând proiecții în orice spațiu unde vizionarea unui film are potențialul de a deveni o expreiență comunitară (galerii, muzee, baruri, biblioteci, case de cultură etc.).

Regizoarea e o fostă extremistă, încă ducând o luptă interioară pentru a-și accepta propriul trecut. În cursul unor conversații intime cu foștii extremiști violenți din Germania, Franța, Danemarca și SUA, aceștia se confensează despre momentul care i-a determinat să-și schimbe cursul vieții. Ce fel de semnal de alarmă poate face ca un jihadist să renunțe la gândirea extremistă și să lase în urmă ura și violența?

Sâmbătă, 2 NOIEMBRIE, de la ora 12,00 vă invităm, la sediul central al muzeului, să urmărim filmul suedez EXIT.

Detalii

Dată:
2 noiembrie, 2019
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul „Vasile Pârvan” – Bârlad
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul „Vasile Pârvan” – Bârlad
Str. Vasile Pârvan nr. 1
Bârlad, Vaslui 731050 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare