Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021 la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova

Au mai rămas 4 zile până la Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021
Vă invităm să pătrundeți în fascinanta lume a științei și cercetării la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, unde vă așteptăm cu surprize științifice și premii atractive alături de: Clubul de Robotică RO2D2 al Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și Netland Computers.
Evenimentul va avea loc la Palatul Culturii din Ploiești, ”Sala Coloanelor”, accesul pe intrarea de la ”scările mari” dinspre Palatul Administrativ și se va desfășura pe 24 septembrie 2021 în intervalul orar 17.00 – 22.00, cu ultima intrare la ora 21.30.
Accesul publicului vizitator se va face cu respectarea normelor de combatere a răspândirii virusului SARS – COV2 impuse de autorități, conform ratei de incidență a infectărilor din Municipiul Ploiești din ziua respectivă.
Vizitatorii vor avea acces la acest eveniment în grupuri de câte 30 de persoane, cu mască de protecție și respectarea distanțării fizice de 1,5 m, pe o durată a vizitei de 30 min per grup.

Details

Date:
24 September, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova
Str. Erou Călin Cătălin nr. 1
Ploiești, Prahova 100066 Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *