Loading Events
 
 

Oltenița: Expoziţie temporară de fotografie „Cu bicicleta prin alte timpuri” – Turnul de Apă / 2 Noiembrie – 30 Noiembrie 2021

Expoziţie temporară de fotografie „Cu bicicleta prin alte timpuri” –

Turnul de Apă / 2 Noiembrie – 30 Noiembrie 2021

Muzeul Civilizaţiei Gumelniţa din cadrul Direcţiei de Cultură Olteniţa, în colaborare cu Muzeul Municipiului Bucureşti şi Primăria mun. Olteniţa, vă invită în data de 02 Noiembrie, începând cu orele 08:00 la Turnul de Apă să vizitaţi expoziţia de fotografie „Cu bicicleta prin alte timpuri”.
„Expoziţia urmăreşte evidenţierea unor elemente, poate mai puţin cunoscute, despre aspectul şi parametrii bicicletelor de la începutul existenţei lor, precum şi o expunere a evoluţiei acestora în timp.
Misiunea acestui proiect expoziţional se doreşte a fi punerea în valoare a importantei Colecţii de fotografii deţinută de Muzeul Municipiului Bucureşti, şi prezentarea în faţa publicului a câtorva imagini inedite, făcând astfel apel în special la educarea tinerilor în ideea înţelegerii importanţei şi necesităţii protejării şi conservării patrimoniului istoric şi cultural.
Nu în ultimul rând, printre obiectivele proiectului expoziţional se numără şi trezirea ori susţinerea interesului comunităţii pentru mijloacele de transport sau relaxare benefice pentru condiţia fizică şi starea de sănătate a omului.” Ana Iacob, muzeograf Muzeul Municipiului Bucureşti

Evenimentul se desfăşoară cu respectarea tuturor regulilor sanitare specifice prevăzute de legislaţia în vigoare, în vederea prevenirii răspândirii SARS-CoV 2.

Details

Start:
2 November
End:
30 November
Event Category:

Organizer

Direcția de Cultură Oltenița

Venue

Turnul de Apă – Oltenița
argeșului 2
Oltenița, Călărași Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *