Loading Events
 
 

Institutul Patrimoniului Cultural din Chișinău, Republica Moldova, în parteneriat cu  Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva,  Facultatea de Filologie și Istorie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” Chișinău  și  Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității de Stat din Moldova, Chișinău, organizează marți, 30 noiembrie 2021, Conferința științifică națională cu participare internațională:Valorificarea patrimoniului etnocultural în cercetare și educație, ediția a VI-a.

Manifestarea științifică se va desfășura în format online, începând de la orele 9.00, pe următoarele arii tematice: Educația prin patrimoniu, Patrimoniu istoric și etnocultural, Conservarea, valorificarea și promovarea patrimoniului cultural.

Dintre membrii comitetului de organizare și cel științific al conferinței, au onoarea de-a face parte, cercetător științific I dr. hab. Gherghina Boda și cercetător științific III dr. hab. Dumitru-Cătălin Rogojanu, angajați ai  Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva.

Mesajele de salut adresate participanților la conferință, vor fi transmise de către dr. Adrian Dolghi, directorul adjunct al Institutului Patrimoniului Cultural, de către dr. hab. Dumitru-Cătălin Rogojanu de la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, precum și de către  dr. Valentina Ursu, coordonatoarea programului de master „Patrimoniul istoric și turismul cultural”, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Pentru a urmări programul pe secțiuni al lucrărilor, vă invităm să accesați următoarele link-uri:

 

https://meet.google.com/myi-guyv-ufn

 

https://meet.google.com/imk-ihgy-eok

 

https://meet.google.com/bqk-wvxb-pay

 

Program-rezumate.30.noiembrie.online

Secția de Marketing și Relații cu Publicul

Details

Date:
30 November, 2021
Event Categories:
,

Organizers

Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva
Institutul Patrimoniului Cultural din Chișinău

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *