Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Online: Dacă dorești să cunoști mai multe despre istoria animației, despre modul de realizare a unor filme de animație sau dacă chiar îți dorești să faci primii pași în procesul de creație, atelierele ABIFF sunt ideale pentru tine!

🇷🇴 Dacă dorești să cunoști mai multe despre istoria animației, despre modul de realizare a unor filme de animație sau dacă chiar îți dorești să faci primii pași în procesul de creație, atelierele ABIFF sunt ideale pentru tine!
🎬 Atelierul programat mâine, 28 Octombrie 2021, ora 18.00, constă într-o prezentare captivantă a istoriei animației, a metodelor de storytelling și a metodelor de lucru în domeniul animației și este destinat unui număr de 24 participanți/sesiune, iar înscrierea se realizează completând formularul următor:
După încheierea înscrierilor, fiecare aplicant va primi detalii referitoare la întâlnirea online pe adresa de mail menționată în formular. Tot atunci, aplicanții vor primi invitația de Google Meet, pentru participare la atelierul online.
Vă așteptăm cu drag!
🇭🇺 Ha többet szeretnél megtudni az animáció történetéről, az animációs filmek készítésének módjáról, vagy ha valóban szeretnéd megtenni az első lépéseket az alkotói folyamatban, az ABIFF workshopjai neked szólnak!
🎬 Holnap, 2021. október 28-án, a 18:00 órakor kezdődő workshop, az animáció történetéről, a történetmesélés módszereiről és az animációs munkamódszerekről szóló, elbűvölő előadásból áll. Maximum 24 fő/esemény számára van meghírdetve az esemény és a regisztráció az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:
A regisztrációt követően minden jelentkező az űrlapon megadott e-mail címre megkapja az online találkozó részleteit és Google Meet meghívót.
Szeretettel várunk!

Organizer

Muzeul Județean Mureș – Târgu Mureș
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *