Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Online: ȘCOALA ANUALĂ INTERDISCIPLINARĂ DE GREACĂ VECHE, EGIPTOLOGIE ȘI LIMBI ORIENTALE: TIMP ȘI SPAȚIU ÎN ANTICHITATE, 5-11 septembrie 2022

5 septembrie, 2022 - 11 septembrie, 2022

ȘCOALA ANUALĂ INTERDISCIPLINARĂ DE GREACĂ VECHE, EGIPTOLOGIE ȘI LIMBI ORIENTALE: TIMP ȘI SPAȚIU ÎN ANTICHITATE
Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului, în parteneriat cu Institutul culturilor mediteraneene și orientale al Academiei de Științe a Poloniei și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București organizează în perioada 5-11 septembrie 2022 cea de-a treia ediție a Școlii anuale interdisciplinare de greacă veche, egiptologie și limbi orientale. Directorul științific al manifestării este prof. asoc. dr. Joanna Popielska-Grzybowska (Institutul Culturilor Mediteraneene și Orientale al Academiei de Științe a Poloniei). Coordonatorii Școlii sunt conf. univ. dr. Maria-Luiza Oancea (Universitatea din București), dr. Cătălin-Ștefan Popa și dr. Ana-Maria Răducan (ISACCL).
Școala este gratuită și se desfășoară în format online, în limbile engleză și română și se adresează în principal studenților, masteranzilor și doctoranzilor, dar și altor categorii de persoane interesate. Aceștia vor primi diplome de participare.
Pentru înscrieri și alte detalii organizatorice vă rugăm să scrieți un e-mail la adresele office@institutlevant.ro și raducan_ana_maria@institutlevant.ro până la data de 03.09.2022.

Detalii

Începe:
5 septembrie, 2022
Se termină:
11 septembrie, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=575606450683178&set=a.570852211158602

Organizatori

Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului
Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București