Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Online: Vă invităm miercuri, 15 decembrie 2021 de la ora 13.30, la „Tehnicile de preparare și conservare a libelulelor”, un eveniment transmis live pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa

Vă invităm miercuri, 15 decembrie 2021 de la ora 13.30, la „Tehnicile de preparare și conservare a libelulelor”, un eveniment transmis live pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa https://www.facebook.com/muzeulantipa.
Prepararea libelulelor are ca scop pregătirea lor pentru conservarea pe o perioadă cât mai îndelungată, într-o formă care să permită manipularea și examinarea lor cât mai ușor.
Pasionații de odonate, și nu numai, sunt invitați să descopere alături de Ionela Marin, conservator în Compartimentul de Evidență și Conservare al Muzeului Antipa, cum au loc prepararea și etalarea libelulelor, precum și care sunt pașii și materialele necesare unei astfel de activități.
Evenimentul face parte din „Orașul tău, muzeul tău”, un program de informare și conștientizare despre biodiversitatea urbană, lansat de Muzeul Antipa în parteneriat cu BRD Groupe Societe Generale.

Details

Date:
15 December, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *