Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Oradea: expoziție alcătuită din lucrările a 71 de absolvenți ai cursurilor de tehnică și artă fotografică, respectiv de workshopuri conduse de către artistul fotograf Ștefan TÓTH Isván AFIAP, ESFIAP, din Oradea.

8 ianuarie, 2022 - 6 februarie, 2022

Asociaţia Internaţională „Euro Foto Art” (AIEFA) a pregătit în premieră absolută în România, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal prin secția Muzeul Orașului Oradea și cu sprijinul S.C. ”Summit Agro SRL București, un eveniment internațional de artă fotografică inedită. Este vorba de o expoziție alcătuită din lucrările a 71 de absolvenți ai cursurilor de tehnică și artă fotografică, respectiv de workshopuri conduse de către artistul fotograf Ștefan TÓTH Isván AFIAP, ESFIAP, din Oradea.
Alături de absolvenții cursurilor și participanților la workshopuri va expune o fotografie și cunoscutul artist fotograf, Ștefan TÓTH István AFIAP, ESFIAP.
Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 08 ianuarie 2021, ora 11:00, în Galeria „Euro Foto Art”, Centrul Expozițional FIAP Oradea – România, din cadrul secției Muzeului Orașului Oradea, al Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal. Evenimentul, care se bucură de auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică, va fi transmis online de pe adresa: https://www.facebook.com/EuroFotoArtAssociation.
Noua expoziție de artă fotografică va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 06.02.2022, putând fi vizitată de marți până duminică, între orele orele 09:00 – 17:00.
Mai multe detalii despre expoziție găsiți aici: https://mtariicrisurilor.ro/maestrul-stefan-toth-istvan…/ .
Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începe:
8 ianuarie, 2022
Se termină:
6 februarie, 2022
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Țării Crișurilor – Oradea
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural
Cetatea Oradea, Str. Iancu de Hunedoara 10
Oradea, Bihor 410520 Romania
+ Hartă Google