Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Oradea: Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, la Muzeul Memorial „Iosif Vulcan” (str. Iosif Vulcan, nr. 16), o expoziție de mărțișoare care să ne transpună în tradiția acestui moment primăvăratec.

2 martie - 31 martie

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în colaborare cu Școala Gimnazială Oltea Doamna din Oradea și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, organizează, la Muzeul Memorial „Iosif Vulcan” (str. Iosif Vulcan, nr. 16), o expoziție de mărțișoare care să ne transpună în tradiția acestui moment primăvăratec.

Elevii Școlii Gimnaziale Oltea Doamna, singura școală asociată UNESCO din Bihor, au creat, coordonați de doamna profesoară de română, Mirela Tanc, mărțișoare-cărțișoare despre cărțile lor preferate. Vor expune o serie de mărțișoare elevii claselor a V-a, A și C, a VI-a D, a VII-a A, B, C și D, alături de profesori, părinți și prieteni.

Vernisajul expoziției va avea loc în ziua de joi, 2 martie a.c., de la orele 13.00. Despre însemnătatea sărbătorii Mărțișorului va vorbi scriitorul Ioan F. Pop, custodele muzeului, și profesoara Mirela Tanc, după care va urma un tur ghidat al lăcașului muzeal.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începe:
2 martie
Se termină:
31 martie
Eveniment Category:

Organizator

Muzeul Țării Crișurilor – Oradea
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Memorial „Iosif Vulcan”
Str. Iosif Vulcan nr. 14
Oradea, Bihor 410041 Romania
+ Hartă Google