Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oradea: Muzeul Țării Crișurilor va găzdui, în perioada 29 iulie – 3 august 2021, un eveniment cultural deosebit, care face parte din seria intitulată Pași spre măiestrie

29 July, 2021 - 3 August, 2021

Muzeul Țării Crișurilor va găzdui, în perioada 29 iulie – 3 august 2021, un eveniment cultural deosebit, care face parte din seria intitulată Pași spre măiestrie, inițiată și organizată de Asociația culturală Aesthete în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor și cu Universitatea din Oradea și care are în vedere susținerea de Masterclass-uri în domeniul muzică, pe teritoriul orașului Oradea. Aceste evenimente ce au ca scop aducerea în fața publicului orădean a unor personalități din domeniul muzical, atât din țară cât și din străinătate, care pe lângă susținerea unor concerte pentru publicul larg, își împărtășesc din cunoștințe tinerilor aflați pe drumul afirmării profesionale.
Masterclassul acestei ediții este destinat pianului, fiind susținut de către Arcadie Triboi – pianist concertist și profesor la Hochschule für Musik und Tanz Köln, Germania. Masterclassul va începe în data de 29 iulie 2021, ora 19.00 cu un Concert de deschidere, care va avea ca interpreți pe pianistul Arcadie Triboi și pe violonista Andrada Ciupeiu – asistent universitar dr. la Facultatea de Arte-Departamentul de muzică – Universitatea din Oradea.
Programul cuprinde lucrări din creația compozitorilor: J. Haydn, Fr. Chopin, E. Grieg.
Intrarea la Concert se va face pe bază de invitație ce se va putea procura (în limita locurilor disponibile) începând de luni, 26 iulie 2021, de la Andrada Ciupeiu – tel: 0741314387 sau de la secretariatul Muzeului Țării Crișurilor, tel.: 0259/706.101.

Details

Start:
29 July, 2021
End:
3 August, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Țării Crișurilor – Oradea
View Organizer Website

Venue

Muzeul Țării Crișurilor – Oradea
Str. Armatei Române nr.1/A
Oradea, Bihor 410087 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.