Loading Evenimente

« Toate Evenimente

„Pe urmele lui Ludwig Dombrowsky” – Atelierele creative „Vovo”, la Palatul Culturii din Iași

11 septembrie - 19 septembrie

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași anunță organizarea, în parteneriat cu Asociația Culturală AltIași, a unei serii de ateliere creative, derulate în cadrul proiectului „Pe urmele lui Ludwig Dombrowsky” și dedicate redescoperirii creației acestui prodigios artist ieșean.

Atelierele „Vovo” se vor desfășura în perioada septembrie – octombrie 2020, în Sala de Educație Muzeală a Palatului Culturii din Iași, primele întâlniri fiind programate în zilele de 10, 11 și 19 septembrie 2020, începând cu ora 11.00.

Copiii cu vârsta între 4 și 12 ani sunt invitați să coloreze ilustrații, precum și să asambleze puzzle-uri 3D cu figuri inspirate din lucrările artistului. Participarea la ateliere este gratuită, iar grupurile pot avea un număr maxim de 8 copii. Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook Ludwig Dombrowsky sau la numărul de telefon 0753 635610.

Ludwig Dombrowsky (1920 – 2007) a slujit muzeele din Palatul Culturii Iași, contribuind, în anii ’70 ai secolului trecut, la realizarea de facsimile sau grafică de expoziție. Afișele, cataloagele, publicațiile instituției din vremea respectivă au beneficiat de concepția grafică a acestui înzestrat grafician.

Atelierele sunt organizate în cadrul proiectului „Pe urmele lui Ludwig Dombrowsky”, realizat de Asociația Culturală AltIași, având ca partener Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași. Proiectul, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, a inclus și expoziția retrospectivă „Zbucium și serenitate”, organizată la Muzeul de Istorie a Moldovei, în perioada 26 iunie – 30 august 2020.

 

 

Manager,

Dr. Lăcrămioara Stratulat

 

Șef Secție Relații Publice

Dr. Coralia Costaș

Detalii

Începere:
11 septembrie
Se termină:
19 septembrie
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Complexul Muzeal Național „Moldova” – Iași
Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.palatulculturii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *