Loading Events

« All Events

Pitești: Expoziția absolvenților Liceului de Arte „Dinu Lipatti”, 2-16 iunie 2022

2 June - 16 June

Expoziția absolvenților Liceului de Arte „Dinu Lipatti”
Galeria Națională de Artă Naivă a Muzeului Județean Argeș găzduiește, începând din 2 iunie 2022, ora 10.00, expoziția absolvenților Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești.
Pe simeze vor fi expuse lucrările absolvenților clasei a XII-a de la secțiile de Arte Textile-Tapiserie, profesor coordonator Monica Dinu, Grafică, profesor coordonator Laurențiu Baltă și Artă Monumentală, profesor coordonator Lavinia-Elena Vieru.
Elevii se prezintă cu picturi și panouri de artă decorativă, lucrări de artă textilă, gravuri și compoziții variate de o înaltă expresie artistică. Aceștia au explorat în ultimul an de studiu subiecte diverse, de la civilizații și mitologie, până la figura umană în contextul contemporan. Între figurativ și decorativ, abordările elevilor comportă valențe estetice, însumează experiența din timpul anilor de studiu și oferă publicului experiențe vizuale inedite.
Expoziția poate fi vizitată în fiecare zi a săptămânii, între orele 9.00 – 19.00, în perioada 2-16 iunie, la Muzeul Județean Argeș, intrarea din Bulevardul Eroilor.

Organizer

Muzeul Județean Argeș
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Argeș – Pitești
Str. Armand Călinescu nr. 44
Pitești, Argeș 110047 Romania
+ Google Map
Phone:
http://www.muzeul-judetean-arges.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.