Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Râmnicu Vâlcea: expoziţia de fotografie POPAS CU IMAGINI LA CONACUL BĂLCEŞTILOR

19 ianuarie - 2 februarie

Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” și Fotoclubul “Floarea de Colţ”, organizează vineri,19 ianuarie 2018, orele 16.00, la GALERIA COZIA PASAJ 2 din Râmnicu Vâlcea, vernisajul expoziţiei de fotografie POPAS CU IMAGINI LA CONACUL BĂLCEŞTILOR.
Vernisajul îşi propune să pună în valoare frumusețea patrimoniului de la ansamblul muzeal “Nicolae Bălcescu”, de pe Valea Topologului, surprins de către artiștii fotografi în cadrul primei ediţii a Taberei de fotografie “Popas cu imagini la Conacul Bălceştilor”. Vor fi expuse 40 de imagini realizate de următorii fotografi: Diana Buzoianu, Dorina Nicolai, Elena Simion Tudosie, Mariana Buică, Adrian Negoiță, Julien Oncete, Sorin Mateescu, Ioan Ciobotaru.
Fotografiile au fost realizate la Conacul Bălcescu în perioada  20 – 22 octombrie 2017, atunci când natura a îmbrăcat cele mai frumoase culori. Dincolo de  descifrarea unui limbaj al naturii, imaginile selectate pentru expoziție, constituie o materializare a memoriei, arta de a comunica şi a pune în valoare un spațiu atât de bogat în istorie.

Detalii

Începere:
19 ianuarie
Se termină:
2 februarie
Categorie:

Loc de desfășurare

GALERIA COZIA PASAJ 2
Râmnicu Vâlcea,Romania+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *