Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

România: Lansarea website-ului de prezentare a proiectului Educaţie pentru patrimoniu, Educaţie în aer liber

9 November, 2011

Lansarea website-ului de prezentare a proiectului Educaţie pentru patrimoniu, Educaţie în aer liber

Proiectul de cooperare europeană ECHOE- Educaţie pentru patrimoniu, Educaţie în aer liber, coordonat de Centrul de Pregătire Profesională în Cultură, are acum un website multilingv, accesibil la adresa www.echoe-eu.eu.

Cu o interfaţă prietenoasă, website-ul prezintă informaţii la zi despre proiectul educaţional ce implică organizaţii din România, Italia, Austria, Belgia, Norvegia şi Turcia şi face publice rezultatele acestuia pe măsură ce sunt dezvoltate: materialele educaţionale şi de îndrumare metodologică destinate profesioniştilor din instituţii de cultură, formatorilor din domeniul educaţiei adulţilor, organizaţiilor şi companiilor furnizoare de servicii culturale, educaţionale şi de petrecere a timpului liber.

Conţinutul website-ului este disponibil în limbile română, engleză, italiană, germană, turcă, flamandă şi norvegiană. Secţiunea “Comunităţi” prezintă modul în care au participat până acum beneficiarii la activităţile din cadrul proiectului, iar cea de “Rezultate” conţine raportul de cercetare asupra metodelor de lucru cu adulţii folosite în domeniile educaţiei pentru patrimoniu şi al educaţiei în aer liber.

Proiectul ECHOE explorează metode de a combina educaţia pentru şi despre patrimoniu cu educaţia în aer liber, cu scopul de a spijini organizaţiile în realizarea unor programe educaţionale adaptate nevoior persoanelor adulte. Experţii implicaţi în acest proiect lucrează în prezent la dezvoltarea unei serii de documente care să ofere îndrumare metodologică formatorilor şi organizaţiilor din domeniul educaţiei şi culturii. În 2012 partenerii din proiect vor organiza ateliere pentru a prezenta şi testa abordările practice propuse.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita site-ul proiectului sau ne puteţi contacta: Adina Dragu, manager de proiect

adina.dragu@cppc.ro, Mobile: +4-0788.905.033

Tel.: +4-021-3100815, Fax: +4-021-3100816

Details

Date:
9 November, 2011
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală
View Organizer Website

Venue

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală
Bd. Unirii, nr. 22, etaj 2
București, Sector 3 030833 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.