Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

România: Noaptea Albă a Galeriilor

10 June, 2011

Cincizeci și cinci de locații în București și douăsprezece galerii și spații alternative din Cluj participă vineri, 10 iunie, la cea de-a cincea ediție a Nopții Albe a Galeriilor.

Diversitatea evenimentelor și a locatiilor cuprinse în programul NAG a devenit deja un lucru obișnuit pentru public. Expoziții, performance-uri, audiții, concerte, expoziții de street-art prezentate în galerii deja consacrate, în galerii nou înființate, spații alternative sau instituții transformate pentru o noapte într-o galerie de artă, toate acestea formează un program efervescent și dinamic care promovează arta contemporană și tinerii artiști români.
Programul și harta NAG5 le puteti găsi în format downloadabil pe www.noapteagaleriilor.ro, în suplimentul special 24FUN prezent în oraș începînd din această săptamana și în locațiile participante la acest eveniment.
Bicicleta este și în acest an prietena traseului NAG5!
Cicloteque și Asociația Green Revolution ne ajută să oferim publicului NAG biciclete gratuit, iar mai multe detalii pentru înscrieri găsiți pe www.noapteagaleriilor.ro.
Evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor – NAG5 realizat de către Asociația Ephemair este un proiect cultural susținut de Ministerul Culturii și Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank și cu susținerea partenerilor:  MNAC, CICLOTEQUE. Asociația Green Revolution și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF). Partenerii media ai NAG5 sînt: ILLY, feeder.ro, Radio România Cultural, Igloo, Cocor Media Channel, Modernism, Veioza Arte,Tataia si ArtClue.
Detalii, informații, noutăți pe  www.noapteagaleriilor.ro. // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_RO

Details

Date:
10 June, 2011
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Asociația Ephemair
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.