Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Satu Mare: „ÎNTRE LUMI”- Expoziție de artă vizuală, 15 – 30 aprilie 2022

15 April - 30 April

„ÎNTRE LUMI”- Expoziție de artă vizuală
„ÎNTRE LUMI”- expoziția unei prestigioase familii de artiști brașoveni, fiecare cu viziunea sa despre această lume sau despre lumi imaginare . Subiectele, temele tratate, sunt diferite între membrii familiei, dar preocupările-proiectele aceleași, dovadă fiind „ Bienala albastră”- bienală internațională de Arte Vizuale , ce de două ediții inundă spațiile cultural-artistice brașovene, cu numeroasele expoziții ale artiștilor din țară sau de peste hotare, conjugate și cu alte manifestări artistice. Evenimentul a fost premiat la Gala de decernare a premiilor CORONA în cultură la Brașov.
Expoziția îi are ca protagoniști pe Victoria, Ioan Aron, Vladimir și Decebal Țăroi, cu abordări diverse, cu cicluri, cu etape… dar, care sunt unite sub umbrela familiei, deși personalitățile sunt puternice fiecare având căutările proprii. Lumile celor patru artiști sunt abordate în registre diferite: pictură, grafică, ceramică. Sunt atinse zona istorică, cea sacră, martirajul sau folclorul autohton , pentru că artiștii au participat în Taberele de creație de la Vetiș sau Ardud, locurile fiind subiecte și în a lor creație.
Intersecțiile dintre lumi, trecerea, pragul dintre realitate și fantastic, între real și zona divină sunt expresiile concentrate oferite în spațiul sălilor mici ale Muzeului de Artă , unde vă așteptăm la vernisajul din data de 15 aprilie 2022, ora 17, la un festin al artelor.

Details

Start:
15 April
End:
30 April
Event Category:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063534344563

Organizer

Muzeul Județean Satu Mare
Phone:
0261.737.526
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Satu Mare
Piaţa Libertăţii nr. 21
Satu Mare, Satu Mare 440014 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.