Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Școala de Vară Culturadata – Ediția a III-a – 3-7 iulie 2023 – Managementul și marketingul proiectelor culturale

8 mai - 16 iunie

Școala de Vară Culturadata pe tema „Managementul și marketingul proiectelor culturale” a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție. Cursul se adresează studenților de la universitățile umaniste și cele de arte cu orientare spre management, marketing și mentalitate antreprenorială. Cu alte cuvinte, Școala de Vară Culturadata îi aduce pe managerii culturali „de mâine” mai aproape de chemarea lor.

Dacă ai idei de proiecte culturale, îți place să îți asumi poziția de lider în echipă, ești creativ și te consideri un bun comunicator, vino alături de noi la Școala de Vară Culturadatapentru o experiență de 5 zile de studiu interactiv, împreună cu formatori din domeniu.

Programul pe care îl propunem te invită să descoperi resursele și soluțiile pentru numeroasele provocări și oportunități existente în lumea artistică și facilitează conectarea oamenilor creativi, interesați de dezvoltarea domeniului cultural din România.

  • De ce să te înscrii?

– Programul este dedicat întregului spectru de practici culturale și artistice;

– Îți oferă o imagine de ansamblu asupra specificului managementului cultural / artistic;

– Te ajută să înțelegi cum poți implementa și gestiona un proiect cultural, printr-o combinație unică de cursuri și workshop-uri dedicate;

– Îți dezvoltă aptitudinea de a lua decizii în cadrul unui proiect cultural, în raport cu atingerea obiectivelor și a scopului final;

– Cultivă arta colaborării, asumarea responsabilității și abilitatea de a comunica în echipă.

La finalizarea cursurilor Școlii de Vară Culturadata, vei primi un Certificat de participare, recunoscut la nivel național.

  • Cum te înscrii?

Dacă ești student sau masterand la o universitate umanistă sau cu profil artistic, apasă butonul „Înscrie-te acum”până pe 16 iunie, accesează formularul de înscriere și completează-l. În baza informațiilor primite de la voi, vom selecta 20 de participanți.

* Menționăm că vor avea prioritate studenții care nu au avut în programa de învățământ cursuri de management și marketing cultural, din domeniile: teatru, cinematografie, muzică, arte vizuale.

** Participarea este gratuită pentru cei 20 de studenți selectați. Cazarea și transportul nu sunt incluse, dar suntem aici pentru a identifica împreună cele mai bune soluții.

Detalii

Începe:
8 mai
Se termină:
16 iunie
Eveniment Category:
Site web:
https://www.culturadata.ro/scoala-de-vara-culturadata-editia-a-iii-a/

Organizator

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală
Vezi site-ul web Organizator