Loading Events
 
 
🌠 Copii din toate colțurile țării, atențiune! Avem o veste fantastică!!!
❄️ După negocieri, promisiuni și rugăminți, Moș 🎅 Crăciun a acceptat instalarea la Muzeu a unei noi cutii poștale cu legătură directă către Polul Nord și Centrul Internațional de Distribuție a Cadourilor!!! ❄️
🎁 Șansele să primiți exact ce vă doriți tocmai au crescut însutit! 🎁
🎄 Tot ce trebuie să faceți e să scrieți o scrisoare cât mai convingătoare și s-o aduceți la muzeu, în cutia poștală, iar noi ne asigurăm că ajunge direct la Moșu’!
🎄 Se scrie cadoul dorit și se menționează faptele bune făcute de-a lungul anului! Scrisoarea trebuie semnată cu numele și vârsta și adresată către „Moș Crăciun / Laponia / Polul Nord”.
Stați așa! Nu-i chiar așa ușor! Condițiile puse de dumnealui sunt stricte:
🔔 1. Trebuie să ai maximum 10 ani și să vii însoțit de unul sau mai mulți membri ai familiei!
🔔 2. O dată ajuns la muzeu, trebuie tras zdravăn de clopoțelul agățat lângă cutia poștală, pentru a trezi Spiridușul de serviciu.
🔔 3. O dată ajuns lângă cutia de scrisori, pentru îmbunarea Moșului, trebuie să cânți la microfonul instalat pe mica scenă CEL PUȚIN O COLINDĂ. Mami, tati sau buni vor fi pe fază cu telefonul, ca să-ți înregistreze momentul (și să dea pe social-media cu hashtag #muzeulartalemnului, dacă dorește, desigur).
🔔 4. Odată clopoțelul acționat și colinda cântată, abia atunci scrisoarea va fi introdusă în cutia poștală!
🔔 5. Dacă toate punctele de mai sus vor fi îndeplinite cu strictețe, există o șansă bună ca Spridușul să trimită instant depeșa la Pol, (și să-ți ofere ceva dulce de la recepția muzeului).
🎅
P.S. Dacă este nevoie, pentru rezultate optime, familia e apoi invitată să reviziteze muzeul a doua zi și să discute detaliile cu Spiridușul de serviciu, pentru o mai bună înțelegere a scriso… hmm, pardon, a fenomenului. Wink wink. Sperăm ca la anul să-l invităm chiar pe Moșu’ la muzeu, anul ăsta suntem doar mesageri. Vă așteptăăăăm! 🤗

Details

Start:
14 December, 2021
End:
24 December, 2021
Event Category:
https://www.facebook.com/muzeulartalemnului/posts/2140766502730990

Organizer

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc
View Organizer Website

Venue

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc
DN17
Câmpulung Moldovenesc, Suceava 725100 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *