Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Sesiunea Națională de Comunicări „PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ”, ediția a V-a, 14-15 octombrie 2021

Dragi prieteni,
Am ajuns în anul în care aniversăm 🎉cinci ani de Simpozion Național la Tulcea!
🙏Vă mulțumim, pe această cale, tuturor celor care pe parcursul celor patru ediții de până acum ne-ați fost alături, ne-ați sprijinit și chiar ne-ați devenit prieteni apropiați.
👉Anul 2020 a fost un an dificil dar am reușit totuși să ne vedem virtual, live! Anul acesta, pentru moment, preconizăm că vom face la fel. Astfel, pentru colegii noștri din alte județe care se vor înscrie la eveniment, vom asigura posibilitatea prezentării online a lucrărilor prin înregistrare video realizată în prealabil, participare în direct la eveniment prin intermediul unei platfome online, ori prin rularea prezentării de către colegii participanți direct la eveniment.
Iată comunicatul oficial:
Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Regională „Aegyssus”, organizează Sesiunea Națională de Comunicări
„PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ”, ediția a V-a.
Lucrările sesiunii se vor desfășura la Tulcea (pentru cei încriși din județ), în perioada 14-15 octombrie 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ și vor avea în vedere abordarea următoarelor teme:
– A. Conservare și restaurare în muzee;
– B. Educație și marketing muzeal;
Toți cei interesați să participe fizic sau online (cei din țară) sunt rugați să se înscrie la eveniment prin transmiterea titlului comunicării și a intenției de a participa, până la data de
30 septembrie 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣, la adresa de e-mail: arta@icemtl.ro.
Toate lucrările prezentate vor fi publicate în DOBROART – Anuarul Muzeului de Artă Tulcea – Nr. 5. În acest sens, până la data de
31 octombrie 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣, la aceleași date de contact menționate anterior, se vor transmite lucrările prezentate în vederea publicării.
Articolele nu vor depăși 10 pagini A4 (inclusiv note de subsol şi rezumat), vor fi redactate în Microsoft Office Word, caracter Times New Roman, mărimea 12, la 1.5 rânduri şi aliniere Justify. Fotografiile, în format digital, vor fi prezentate separat, rezoluţie 300 dpi. Toate articolele trebuie să conțină un rezumat în limba engleză, cuvinte-cheie în limba engleză (keywords) și în limba română.
🎨Credem în ARTĂ!🎨

Details

Start:
9 February
End:
31 October
Event Category:

Organizer

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea
Phone:
0240 513231
Email:
relatiipublice@icemtl.ro; icemtl@icemtl.ro
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *