Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

#‎stamacasa: Și pentru că TREBUIE să stăm acasă, vă propunem să vă alăturaţi campaniei Muzeului de Istorie ”Paul Păltănea” Galaţi

23 martie - 31 mai

🌈Muzeele lumii acasă la Muzeul de Istorie ”Paul Păltănea” Galați🌈

Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar acum, mai mult decât oricând, gândurile noastre trebuie să fie pozitive. Şi pentru că TREBUIE să stăm acasă, vă propunem să vă alăturaţi campaniei Muzeului de Istorie ”Paul Păltănea” Galaţi, care va începe luni, 23.03.2020.
„Muzeele lumii acasă la Muzeul de Istorie «Paul Păltănea» Galați” îşi propune să vă trimită cu gândul la linişte, la vacanţă, la frumos. Astfel, orice persoană, indiferent de vârstă, sex sau naţionalitate este invitată să trimită pe adresa de email relatiipublice@migl.ro o fotografie cu un muzeu (din ţară sau din străinătate) pe care l-a vizitat sau pe care doreşte să-l viziteze, sau cu un monument de artă. Fotografiile vor fi însoţite de o descriere succintă, iar noi ne vom ocupa să le postăm pe paginile de Facebook ale Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galați şi să împărtăşim cu toţi bucuria de a vizita un muzeu, chiar dacă stăm acasă.

Detalii

Începere:
23 martie
Se termină:
31 mai
Eveniment Categories:
,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *