Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sibiu: 8 voluntari din Spania, Brazilia, Croația, Lituania, Statele Unite ale Americii, Franța, Belgia și România vin la Muzeul ASTRA să restaureze 22 de obiecte de patrimoniu

19 July, 2021 - 30 July, 2021

Pentru că #fenomenulASTRA depășește granițele!
ℹ8 voluntari din Spania, Brazilia, Croația, Lituania, Statele Unite ale Americii, Franța, Belgia și România vin la Muzeul ASTRA să restaureze 22 de obiecte de patrimoniu, pe suport piele-blană și pe suport textil din colecția Muzeului ASTRA! Intervențiile lor vor fi făcute sub coordonarea specialiştilor în conservare – restaurare din cadrul Muzeului ASTRA – Centrul ASTRA pentru Patrimoniu. Workshop-ul de restaurare „Diversitate și complementaritate în restaurarea și valorizarea patrimoniului cultural” este la prima ediție, iar parteneri în acest eveniment sunt Asociația Culturală „Patrimoniu pentru viitor” și European Heritage Volunteers.
📅19-30 iulie 2021
☝Piesele restaurate pe perioada workshop-ului, vor face obiectul unei expoziții, ce va fi vernisată în data de 30 iulie 2021, ora 15:00, în cadrul ansamblului arhitectural Călinești Berbești – Călinești Ferești.

Details

Start:
19 July, 2021
End:
30 July, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Complexul Național Muzeal ASTRA – Sibiu
View Organizer Website

Venue

Complexul Național Muzeal “ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.