Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sibiu: ASTRA – broşură servicii cultural-turistice

6 August, 2008

A apărut noua broşură de servicii cultural-turisitice a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, “Cultural & Turistic 2008,” reactualizată şi prezentată într-o manieră grafică de excepţie.
Inedita şi diversa ofertă cultural-turistică cu care Muzeul ”ASTRA” se mândreşte, precum şi programul manifestărilor organizate în intervalul iulie – decembrie 2008, sunt descrise minuţios, prin texte atractive şi fotografii sugestive în ”Broşura Cultural & Turistic”, care a apărut, de curând, într-o nouă ediţie, bilingvă (română-engleză), mult îmbunătăţită. Centrul de Informare Turistică din cadrul Muzeului în aer liber împreună cu Centrul de Informare şi Documentare în Etnologie ”Cornel Irimie” au dorit să ofere turiştilor din ţară şi străinătate o publicaţie utilă, care prezintă totalitatea informaţiilor de interes pentru o cât mai documentată, plăcută şi eficientă vizită, în cel mai frumos, mai bogat şi mai atractiv muzeu etnografic în aer liber din România.
Noua apariţie editorială, ce va putea fi găsită în fiecare Centru de informare turistică din judeţul Sibiu, va fi prezentată la toate târgurile de turism din România şi din străinătate, va sta la dispoziţia turiştilor cazaţi în hotelurile şi pensiunile din Sibiu , satisfăcând nevoia de informaţii a tuturor categriilor de turişti interesaţi de Sibiu şi de valorile patrimoniale ale muzeelor sale.
Colaborarea activă a Muzeului ”ASTRA” cu Ministerul Turismului, cu agenţiile de turism din toate judeţele ţării şi cu tour – operatorii din ţară şi din străinătate, cu hotelurile, pensiunile şi cu celelalte unităţi de cazare de pe raza judeţului Sibiu, cu Centrele de informare turistică din întreaga ţară, cu Birourile de promovare turistică în străinătate, cu site-urile de promovare a turismului cultural şi cu revistele de specialitate reprezintă o strategie prioritară a instituţiei noastre, un obiectiv primordial al politicii de marketing al Muzeului ”ASTRA”.
Muzeul “ASTRA” reprezintă astăzi un brand pentru România, recunoscut peste tot în lume şi garantat de trei criterii esenţiale: unicitate, valoare şi servicii de calitate superioară. Printre serviciile cele mai importante asigurate de Muzeul ”ASTRA” se numără: serviciile informaţionale (touch-screen-uri, audio-ghiduri, pagina oficială de internet a muzeului:  serviciile de valorificare a câtorva monumente, potrivit structurii lor originale (oferta culinară tradiţională autentică la Cârciuma din Bătrâni şi la Hanurile din Tulgheş şi Veştem, oficierea de căsătorii la bisericile – monument istoric din Bezded – jud. Sălaj – din şi Dretea – jud. Cluj -, jocurile la Popicăria din Păltiniş – jud. Sibiu – , vizite nocturne pentru grupuri organizate, în condiţiile unui iluminat feeric, pe întreaga suprafaţă a muzeului); servicii comerciale şi de divertisment (plimbări cu trăsurile şi săniile, plimbări cu lotcile pe lacul din Dumbrava Sibiului), la Galeriile de Artă Populară, cazarea în Vilele Diana I şi Diana II din incinta Muzeului în Aer Liber sau la Hanul din veştem, activităţi educative pentru copii, la Etno – Tehno Parc şi informare turistică pentru vizitatorii noştri, în cadrul Centrului de Informare Turistică din Muzeul în aer liber. Informaţii despre noua Broşură Cultural & Turistic pot fi găsite şi accesând www.muzeulastra.ro/editura.

Eliza Penciu
Coordonator programe turism cultural

Details

Date:
6 August, 2008
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Complexul Național Muzeal ASTRA – Sibiu
View Organizer Website

Venue

Complexul Național Muzeal “ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.