Loading Events
 
 
Pentru că… Muzeul ASTRA înseamnă artă, iar artă înseamnă Muzeul ASTRA!
📅Mâine și poimâine, 25-26 august, vom cresta lemnul! Da, ați auzit bine – găzduim un atelier interactiv de crestături în lemn. În cadrul evenimentului va fi făcută o scurtă prezentare despre civilizația lemnului și despre furcile de tors și aplicarea unor tehnici tradiționale de prelucrare a lemnului (rindeluire, crestare, sculptură, traforare). Obiectele vor fi selectate din albumul lui Dimitrie Comșa, iar la sfârșitul atelierului participanții își vor păstra obiectul confecționat. Publicul țintă sunt tinerii cu vârste cuprinse între 10-18 ani, însă se pot face excepții.
⌚10-16
ℹ️Atelierul face parte din Proiectul pentru promovarea și valorificarea patrimoniului laic din zona Transilvaniei, iar înscrierile se pot face pe adresa de mail 📨 andrei.buda@ulbsibiu sau 📲 0722489626
Proiectul pentru promovarea și valorificarea patrimoniului laic din zona Transilvaniei este finanțat prin Fondul Științescu Sibiu 4.2, fond implementat de Fundația Comunitară Sibiu, în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi FFCR, împreună cu partenerii locali Visma Software, wenglor Romania, KeepCalling, BearingPoint, Continental Automotive Systems Sibiu, NTT Data, Gama IT, AT Arena 4.0, precum și donatori individuali.
Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educaționale non-formale, care încurajează pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor și tinerilor de 6-19 ani.

Details

Start:
25 August, 2021
End:
26 August, 2021
Event Category:

Organizer

Complexul Național Muzeal ASTRA – Sibiu
View Organizer Website

Venue

Complexul Național Muzeal “ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *