Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sibiu: Concert chitara Raul Razvan Gutu

25 iulie, 2019

Joi, 25 iulie 2019, ora 19, în sala festivă a Bibliorecii Județene ASTRA, sibieni sunt așteptați să participe la un recital inedit de chitară ce îl va avea ca protagonist pe tânărul muzician Raul-Răzvan Guțu.
Evenimentul face parte din seria de evenimente pe care Muzeul Național Brukenthal le organizează în acest an cu prilejul zilei Baronului Samuel von Brukenthal.
Alexandru Consatntin Chituță, șef secție Marketing la Muzeul Național Brukenthal ne-a declarat: ”Tânăr și talentat, Raul Răzvan Guțu s-a născut la Constanța și acum s-a stabilit în Sibiu. A fost student al ciclurilor de licenţă şi de master al Facultăţii de Interpretare Muzicală din cadrul Universităţii Naționale de Muzică din București, secția chitară la clasa conferenţiarului universitar doctor Cătălin Ștefănescu-Pătraşcu, pe care le-a absolvit în anul 2015 (ciclul de licenţă), respectiv 2017 (ciclul de master). A susținut mai multe concerte pe scene importante din țară: Muzeul de Artă, Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski și Teatrul Fantasio din Constanța, Sala Thalia din Sibiu, Opera Națională Română din Brașov, Catedrala Sf. Mihail din Alba Iulia cât și invitat la numeroase emisiuni televizate la Televiziunea Națională – TVR. A urmat cursuri de perfecționare și măiestrie organizate în ţară şi în străinătate (Forum Gitarre Wien, anul 2014) sub îndrumarea unor muzicieni de reputaţie cum ar fi: Gabriel Bianco, Gerharhd Reichenbach, Cătălin Ştefănescu-Pătraşcu sau Lorenzo Micheli. De data aceasta va susține la Sibiu un recital de excepție la care sunt așteptați atât sibieni cât și turiști”.

Detalii

Dată:
25 iulie, 2019
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Național Brukenthal – Sibiu
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Biblioteca Județeană ASTRA – Sibiu
Strada George Barițiu 5
Sibiu, Sibiu 550178 Romania
+ Hartă Google