Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sibiu: Muzeul ASTRA găzduiește în perioada 7-16 octombrie conferințele Programului EUROPEAN DIPLOMA IN CULTURAL PROJECT MANAGEMENT.

7 octombrie, 2022 - 16 octombrie, 2022

Muzeul ASTRA găzduiește în perioada 7-16 octombrie conferințele Programului EUROPEAN DIPLOMA IN CULTURAL PROJECT MANAGEMENT. Evenimentul este organizat de către Association Marcel Hicter (Belgia) în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu & Muzeul ASTRA și va avea loc în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în Pavilionul Muzeal Multicultural PaMM, sala Auditorium.
Vor participa 10 operatori culturali (specialiști în expoziții, artă, cultură) din Grecia, Suedia, Germania, Israel, Macedonia de Nord. Printre cei care vor susține sesiuni tematice, se află domnul Raymond Weber, fost director general al departamentului Cultură, Educație, Tineret și Sport la Consiliul Europei. Domnul Raymond Weber va susține miercuri, 12 octombrie, o sesiune cu tema: ,,Ce fel de politici culturale sunt destinate unei lumi aflate în criză? Criza Covid-19 și noua paradigmă culturală: democrația culturală și drepturile culturale.
Programul EUROPEAN DIPLOMA IN CULTURAL PROJECT MANAGEMENT este unul transregional și transnațional care își propune să încurajeze schimburile culturale între participanți. Începând cu anul 1989, mai mult de 600 de manageri culturali din întreaga lume au urmat acest curs. Majoritatea acestora ocupă acum poziții cheie în proiecte și programe de cooperare culturală. Printre obiectivele sale principale se numără dezvoltarea capacității participanților și identificarea instrumentelor necesare pentru cooperarea culturală creativă în Europa și în străinătate. Programul este o inițiativă a Consiliului European.

Organizer

Complexul Național Muzeal ASTRA – Sibiu
View Organizer Website

Venue

Complexul Național Muzeal „ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Google Map
View Venue Website