Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Sibiu: Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice, ediția a LV-a, 29-31 octombrie 2021

 Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, prin Departamentul de Istorie, Patrimoniu și Teologie Protestantă și Centrul de Cercetare a Patrimoniului și Istoriei Socio-Culturale, sub patronajul Ministerului Culturii, organizează la Sibiu, în perioada 29-31 octombrie 2021, Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice, ediția a LV-a.
SNRA2021  se desfășoară în contextul pandemiei de SARS-COV2, dar organizatorii propun organizarea ei în format cu prezență fizică, urmând ca dacă evoluția ulterioară a evenimentelor și reglementările legale nu vor permite acest tip de organizare, să se treacă la desfășurarea online, după modelul ediției din 2020.
Prin urmare, avem plăcerea să vă invităm să vă înscrieți, până la data de 15 octombrie 2021, la una dintre cele 4 secțiuni propuse prin programul SNRA2021, atașat prezentei invitații, propunând un titlu și un rezumat de cca. 200 cuvinte (lb. română, fișier word, caracter TNR, 12 dpi) prin intermediul accesării formularului google: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKrZB2LdwwV2ROUCY0lTCD8fZpyJ_61Gny8LTwQUuwnVsxGQ/viewform. Informații suplimentare vor fi postate pe site-ul Centrului de Cercetare: https://centers.ulbsibiu.ro/ccpisc/.
Contacte ale organizatorilor
Înscrieri și detalii legate de programconferinta.snra@ulbsibiu.ro
Ioan Marian Țiplic – ioan-marian.tiplic@ulbsibiu.ro
Silviu Istrate Purece – silviu.purece@ulbsibiu.ro
Anamaria Tudorie – anamaria.tudorie@ulbsibiu.ro

Details

Start:
29 October
End:
31 October
Event Categories:
,

Organizer

Ministerul Culturii și Identității Naționale
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *