Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sibiu: ZIUA SUGARULUI – duminică 29 iunie

29 June, 2008 - 1 July, 2008

Duminică, 29 iunie, în Muzeul în aer liber din Dumbravă Sibiului, va avea loc cea de-a treia ediţie a “Zilei Sugarului Sibian”. Evenimentul se va desfăşura între orele 10 şi 18, la Etno Tehno Parc (aflat în Muzeul “ASTRA” la intrarea dinspre Gradina Zooogica). Intrarea este gratuită pentru sugari şi mame.
Complexul Naţional Muzeal “ASTRA” Sibiu vă invită să participaţi, ș I în acest an, la “Ziua Sugarului Sibian”, sărbătoare care a debutat pe data de 1 iulie 2006 şi, bucurându-se de un real succes, a ajuns la cea de-a treia ediț Ie. Acest eveniment inedit a stârnit interesul unui număr mare de mămici şi tătici, care nu au ezitat să-şi demonstreze aptitudinile în cea mai grea meserie, cea de părinte, iar bebeluşii, mai cuminţi ca niciodată, şi-au gângurit planurile de viitor, care, bineînţeles, au fost premiate aşa cum se cuvine.

“Ziua Sugarului” este dedicată, în primul rând, copilaşilor cu vârste între 0 şi 2 ani. Vom organiza concursuri dedicate exclusiv bebeluşilor şi copilaşilor cu vârste de până la 2 ani: Cross-ul pe mochetã, Cross-ul bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel. Pentru mămici şi tătici am pregătit un program special: concursuri intitulate Mămica Ştie-Tot, Tăticul Priceput, precum şi consiliere pre- şi postnatală asigurată de specialişti, prezentarea unor filme documentare adresate părinț Ilor, curs de aerobic postnatal, sfaturi pentru siguranţa copilului.

Vă aşteptam în 29 iunie a.c., în Muzeul în aer liber din Dumbravă Sibiului, cu mic, cu mare şi cu suzeta la purtător, pentru a sărbători împreună cea de-a treia ediţie a “Zilei Sugarului Sibian”. Evenimentul se va desfăşura între orele 10 şi 18, la Etno Tehno Parc (aflat în Muzeul “ASTRA” la intrarea dinspre Grădina Zooogică). Intrarea este gratuită pentru sugari şi mame. Vă aşteptam cu drag, pentru o petrecere a fragedei copilării, cum numai în poveşti putem găsi!

 

Mihaela Mielcioiu

Eliza Penciu

CNM “ASTRA”

Details

Start:
29 June, 2008
End:
1 July, 2008
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Complexul Național Muzeal ASTRA – Sibiu
View Organizer Website

Venue

Complexul Național Muzeal “ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.