Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sighetu Marmației: Muzeul Maramureșan are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul „De Florii în satul maramureșean”, organizat în data de 17 aprilie 2022, în Duminica Floriilor

17 April

În această perioadă, când credincioșii din toată lumea se pregătesc pentru bucuria pe care o aduce biruința lui Hristos asupra morții, Muzeul Maramureșan și Asociația Rădăcinilor Străbune, în parteneriat cu Primăria Sighetu Marmației, Vă invită să participați la evenimentul „De Florii în satul maramureșean”, organizat în data de 17 aprilie 2022, în Duminica Floriilor.
În cadrul evenimentului „De Florii în satul maramureșean” va avea loc un concert de pricesne și cântece religioase susținut de coruri bisericești, grupuri vocale și interpreți de cântece religioase și nu numai, din Maramureș și zonele învecinate. Concertul va avea loc în Muzeul satului maramureșean „Mihai Dăncuș” din Sighetu Marmației, începând cu ora 18.00.
Așadar, Vă invităm să sărbătorim împreună Floriile, o sărbătoare care ne amintește de intrarea triumfală a Domnului Iisus în Ierusalim, moment ce marchează începutul Săptămânii Patimilor.
Vă așteptăm cu mare drag!

Organizer

Muzeul Maramureșului – Sighetu Marmației
View Organizer Website

Venue

Muzeul Maramureșului
Piața Libertății nr. 15
Sighetu Marmației, Maramureș 435500 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.