Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Simpozionul „ArheoVest”: Interdisciplinaritate în Arheologie și Istorie ‒ Ediția a X-a ‒ In Memoriam Felix Milleker (1858‒1942)

26 noiembrie, 2022

Simpozionul „ArheoVest”: Interdisciplinaritate în Arheologie și Istorie
‒ Ediția a X-a ‒
In Memoriam Felix Milleker (1858‒1942)

Asociația ArheoVest Timișoara, şi Universitatea de Vest din Timișoara organizează, în data de 26 noiembrie 2022 Simpozionul „ArheoVest”: Interdisciplinaritate în Arheologie și Istorie, ediția a X-a:In Memoriam Felix Milleker (1858‒1942)

Anul acesta participanții se pot înscrie cu comunicări în cele trei secțiuni ale simpozionului:

– Arheologie

– Metode interdisciplinare

– Istorie (fără perioadele modern și contemporan)

Lucrările vor fi tipărite într-un volum special „In Memoriam Felix Milleker (1858‒1942)„, care urmează să apară sub egida editurii Istros din Brăila. Lansarea volumului va avea loc în data de 26 noiembrie 2020, fiecare autor, care participă și la lucrările simpozionului, primind gratuit un volum în mapa de însoțire.

Se poate participa la simpozion și cu o altă temă decât cea a studiului propus spre publicare în volum. În fapt, puteți trimite un studiu spre publicare chiar dacă nu participați la simpozion ori puteți participa la simpozion fără a trimite un studiu spre publicare în volum.

Cazarea și masa vor fi asigurate de către organizatori. În cazul în care lucrarea are mai mulți autori, organizatorii suportă cheltuielile unei singure persoane.

În cazul unui nou val al pandemiei de coronaviroză (COVID-19) în luna noiembrie 2022 Simpozionul se va ține on-line și acest lucru urmează să fie comunicat în timp util împreună cu toate detaliile organizatorice.

Organizers

Asociația ArheoVest Timișoara
Universitatea de Vest din Timișoara