Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sinaia: Muzeul Național Peleș și Ambasada S.U.A. în România organizează sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 16:00, concertul extraordinar susținut de cvintetul „Barbarossa Winds”.

4 September, 2021

Muzeul Național Peleș și Ambasada S.U.A. în România organizează sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 16:00, concertul extraordinar susținut de cvintetul „Barbarossa Winds”.
„Barbarossa Winds” este cvintetul de suflători al Orchestrei și Corului Forțelor Terestre S.U.A. staționate în Europa (Germania), ambasadori ai muzicii americane pe continentul european. Concertul extraordinar susținut în Sala de Concerte a Castelului Peleș va cuprinde compoziții ale muzicienilor americani și germani, omagiu adus rolului Armatei S.U.A. pentru Europa și Africa, precum și statului gazdă, Germania.
În program vor fi interpretate lucrări de George Gershwin, Ennio Morricone, Amy Beach, August Klughartdt și Anton Reicha.
Accesul în sală se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile, și cu respectarea normelor de siguranță sanitară.
Invitațiile se solicită pe adresa de e-mail a Muzeului Național Peleș, peles.ro@gmail.com.

Details

Date:
4 September, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Național Peleș – Sinaia
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național Peleș
Str. Peleșului nr. 2
Sinaia, Prahova 106100 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.