Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sinaia: recitalul exceptional al Cvartetului cu pian “Caudella”

14 aprilie, 2018 @ 16:00 - 17:00 EEST

Stagiunea “Sunetul Muzicii” ediția a X-a de la Castelul Peleș, organizată de Muzeul Național Peleș și Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, propune iubitorilor muzicii de calitate recitalul exceptional al Cvartetului cu pian “Caudella”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă 14 aprilie 2018, de la ora 16, în sala de muzică a castelului.

Cvartetul cu pian “Caudella” este laureat al Concursului „Drumul spre celebritate” (2016) și va prezenta iubitorilor artei sunetelor doua creații mozartiene de mare dificultate, dar și spectaculozitate.

Cvartetul cu pian “Caudella” este un exceptional ansamblu, format la clasa maestrului Constantin Stanciu, de la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi si care a cucerit laurii mai multor competitii. Violonista Ana-Maria Fotache, violista Loredana Apetrei, violoncelistul Florin Burlacu și pianistul Dragos Andrei Cantea, în prezent se perfecționează în diferite centre universitare din Europa: Bolzano, Iași, Oslo, Viena.

Activitatea concertistică a formației a cuprins până în prezent și participări la Festivalul Studențesc de Muzică de Cameră de la Brașov (decembrie 2015 și 2016), la Academia ICon Arts de la Roma, Italia (august 2016), fiind invitați și în stagiunea de marți seară a Filarmonicii „George Enescu” de la Ateneul Român din București (decembrie 2016).

Accesul se face pe baza de invitație, care poate fi obținută scriind pe adresa: peles.ro@gmail.com.

Amănunte pe: www.asociatiaprovalores.ro

Organizatori: Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România prin Programul “Oportunităţi la tine acasă” şi Muzeul Naţional Peleş

Parteneri: Banca Transilvania, ExcesMusic şi Asociaţia Pro Valores.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Enjoy TV, Observator cultural, Radio Trinitas, Calendar evenimente, Roportal.ro, onlinegallery.ro, JurnalMM.ro, Capital cultural, Agentia de carte, România pozitivă.

Details

Date:
14 aprilie, 2018
Time:
16:00 - 17:00 EEST

Organizer

Muzeul Național Peleș – Sinaia
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național Peleș
Str. Peleșului nr. 2
Sinaia, Prahova 106100 Romania
+ Google Map
View Venue Website