Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Slatina: ateliere de creativitate „Podoabe de Crăciun”

15 November, 2012 - 15 December, 2012

Muzeul Judeţean Olt organizează în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2012 atelierele de creativitate „Podoabe de Crăciun”.

Ne propunem să stârnim fantezia p reşcolarilor,nelevilor din ciclul primar, gimnazial sau liceal şi să creăm împreună, din materiale simple, prin tehnici diverse, obiecte frumoase si unice pentru un pom de Crăciun şi un ambient deosebit de sărbători.

Hârtie, lemn, culori, panglici, șnururi şi câte şi mai câte sunt ingredientele potrivite pentru ornamente cu bun gust, care personalizează spațiul sau devin cadouri prețioase.

Credem că un ornament creat de mânuţele propriului copil transmite mai multă sensibilitate, tocmai prin imperfecțiunile lui unice, decât un produs de serie asimilat fără un atașament personal.

Lipind, decupând, pictând, răsucind, combinând, într-un cuvânt meşteşugind pentru Crăciun, vom crea figurine şi mici obiecte pentru ornarea bradului, ca alternativă veselă la clasicele globuri din sticlă. Cu materiale simple şi accesorii din cele mai diverse, dăm un sens personal ornamentului de sărbătoare.

Participarea se face pe bază de înscriere la:

tel. 0766.265.865 sau 0723.163.527- muzeograf Claudia Balaş

tel. 0766.245.408– restaurator Iohana Popescu

sau direct la sediul muzeului , str. Ana Ipătescu nr. 1, tel. 0249.415.579.

Durata unui atelier: 3 h

Preţul este de 3,00 lei /participant. Preţul include şi materialele de lucru (hârtie manuală, adezivi, sfori, panglici, etc.). La finalul atelierului fiecare participant va pleca acasă cu ornamentele realizate de el.

Părinții sunt invitați să participe alături de copiii mai mici la ateliere, fără tarif suplimentar, pentru a da o mână de ajutor la meşteşugit piticilor.

Vă așteptăm cu drag, de luni până duminică, între orele 9-17, la sediul Muzeului Judeţean Olt din Slatina, str. Ana Ipătescu nr. 1.

muzeograf,

Claudia Balaş

Details

Start:
15 November, 2012
End:
15 December, 2012
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Muzeul Județean Olt – Slatina
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Olt – Slatina
Str. Ana Ipătescu nr. 1
Slatina, Olt Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.