Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Slatina: expoziția de pictură a artistului plastic Marius Cioc la Galeria „Artis“

16 martie - 31 martie

MARIUS CIOC – CAPODOPERA
Muzeul Județean Olt, cu sprijinul Consiliului Județean Olt, vă invită la expoziția de pictură a artistului plastic Marius Cioc, la Galeria „Artis“, în data de 16 martie 2023, ora 17,00.
Artistul plastic Marius Cioc revine la Slatina cu expoziția personală „CAPODOPERA“, expoziție care va putea fi admirată pe simezele Galeriei „Artis“.
Marius Cioc este absolvent al Universității Naționale de Arte din București, Secția pictură, iar în prezent este profesor de Educație Artistică la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu“ din Slatina.
Tablourile sunt impresionante, originale și încărcate de vibrația specială a artei autentice. Lucrările sunt realizate în tehnica uleiului pe pânză pentru care artistul Marius Cioc a folosit instrumente de lucru dintre cele mai variate, de la pânze încărcate de culoare și amprentate pe suprafața de lucru, renunțând aproape în totalitate la pensulă, până la spatule de mari dimensiuni.
În reprezentările sale plastice, formele sunt descompuse, abstractizate și recompuse după criterii clare care aduc în prim plan proporția, paginarea, armonia sau contrastele cromatice în timp ce trăirile interioare sunt cele din urmă.
Expoziția va fi deschisă până la sfârșitul lunii martie.

Detalii

Începe:
16 martie
Se termină:
31 martie
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=590034099831830&set=a.460967606071814

Organizator

Muzeul Județean Olt – Slatina
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Galeria Artis Slatina
Aleea Rozelor 9
Slatina, Olt 230001 Romania
+ Hartă Google