Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Slatina: expoziția de pictură „SLATINA, EMOȚII VIZUALE” semnată de Elena – Adriana Vâlcea, 3 august – 31 august 2021.

3 August, 2021 - 31 August, 2021

Marți, 3 august 2021, ora 17:00, la galeria „ARTIS” a Muzeului Județean Olt va fi vernisată expoziția de pictură „SLATINA, EMOȚII VIZUALE” semnată de Elena – Adriana Vâlcea.
Profesor de grafică la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” din Slatina. Elena Adriana Vâlcea pictează, realizează ilustraţii grafice şi are mereu în lucru cel puţin o expoziţie personală.
Tânăra artistă cu pasiune pentru artă a debutat într-o serie de expoziţii de grup la Arad, Sibiu şi Timişoara încă din perioada studiilor efectuate la Universitatea de Vest din Timişoara, unde face și studiile de masterat. Înainte de pregătirea universitară tânăra artistă expune la Piteşti, fiind elevă la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Piteşti.
Artista lucrează cu multă pasiune şi dăruire şi reuşeşte să realizeze expoziţii de grup şi expoziţii personale de grafică, grafică de carte şi expoziţii de pictură.
Expune la Slatina (Galeria „Artis”, La Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”, Centrul Cultural „Eugen Ionescu”), Târgu Jiu („Galeriile Municipale”), Râmnicu Vâlcea (Galeria de Artă „Artex” şi Muzeul Judeţean Rm. Vâlcea). Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Craiova.
Expoziția va fi deschisă în perioada 3 august – 31 august 2021.
Vă asteptăm cu drag!

Details

Start:
3 August, 2021
End:
31 August, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Județean Olt – Slatina
View Organizer Website

Venue

Galeria Artis Slatina
Aleea Rozelor 9
Slatina, Olt 230001 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.