Loading Events

« All Events

Slatina: Muzeul Județean Olt organizează Expoziția de pictură „MEMORIE AFECTIVĂ“ a artiștilor plastici Laurențiu MIDVICHI și Gheorghe COMAN.

7 September - 30 September

Expoziție de pictură „MEMORIE AFECTIVĂ“
Miercuri, 7 septembrie 2022, orele 16:00, Muzeul Județean Olt organizează Expoziția de pictură „MEMORIE AFECTIVĂ“ a artiștilor plastici Laurențiu MIDVICHI și Gheorghe COMAN.
Unul dintre cei mai prolifici pictori contemporani, care continuă să creeze și să expună în România, este Laurențiu MIDVICHI, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România începând cu anul 2003.
Pe lângă activitatea de pictor, artistul desfășoară și o prodigioasă activitate în domeniul book-design.
Continuă să-și dezvolte stilul personal ajungând să aibă o importantă activitate expozițională, atât în țară cât și în străinătate.
Pe simezele Galeriei „ARTIS“ se află, alături de lucrările lui Laurențiu MIDVICHI și picturi ale artistului plastic Gheorghe COMAN.
Gheorghe Coman este un pictor al naturii, al citadinului și al studiului de atelier, genuri pe care le evocă într-o manieră modernistă, ținând cont de armătura compozițonală peste care aplică tonalități venite parcă ditr-o lume a geologiei, dar studiate în funcție de reperele științei cromatologiei.
Expoziția va rămâne la Galeria „ARTIS“ până la sfârșitul lunii septembrie.

Details

Start:
7 September
End:
30 September
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/2232524680298758/photos/a.2232553136962579/3183041471913736

Organizer

Muzeul Județean Olt – Slatina
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Olt – Slatina
Str. Ana Ipătescu nr. 1
Slatina, Olt Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.