Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Slatina: ZILELE EUGEN IONESCU 2009

23 November, 2009 - 27 November, 2009

Societatea Culturală EUGEN IONESCU, înfiinţată la Slatina în anul 1991, cu acordul scris al părintelui său spiritual, continuă seria evenimentelor pe care le-a propus pentru a se înscrie în omagierea universală a împlinirii primilor o sută de ani de la naşterea dramaturgului Eugene Ionesco.

Astfel, în perioada 23-27 noiembrie 2009 se va desfăşura, la Slatina, a XIX-a ediţie a manifestărilor intitulate ZILELE EUGEN IONESCU.
Cu acest prilej, organizatorii vă propun o serie de spectacole de teatru, vernisaje, audiţii publice, simpozioane, lansări de carte, întâlniri colocviale şi alte evenimente culturale la care sunteţi îndemnaţi, prin prezenta invitaţie, să participaţi cu fapta, cu vorba sau cu gândul.
Programul Z.E.I. vă oferă prilejul pentru a vă dovedi susţinători ai fenomenului cultural slătinean, ataşaţi valorilor de spiritualitate pe care le moştenim, ca păstrători ai unui brand inconfundabil în cultura universală.
Participarea dumneavoastră va constitui un argument incontestabil al efectelor benefice pe care Societatea Culturală EUGEN IONESCU şi-a propus să le obţină prin efortul de a susţine şi impune o activitate continuă, recunoscută atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Laurentiu Gutica, Director Muzeul Judetean Olt
George Smarandache, Director Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Cuturii Traditionale Olt

Prezentarea muzeului în evidenţa CIMEC

Details

Start:
23 November, 2009
End:
27 November, 2009
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

Muzeul Județean Olt – Slatina
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Olt – Slatina
Str. Ana Ipătescu nr. 1
Slatina, Olt Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.