Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Slobozia: Expoziție de reptile vii

Expoziție de reptile vii

Începând de astăzi, 7 martie 2013, Muzeul Județean Ialomița găzduiește în premieră, cea mai mare colecție de reptile vii din țară, aparținând colecționarului Florin Sârb.

Inedita colecție cuprinde 70 de specii, de pe toate continentele globului. Cele mai reprezentative fiind: viperele, cobrele, șopârlele și tarantulele. Dintre acestea se remarcă cele mai periculoase 10 specii de șerpi din lume, și anume: Taipanul, Mamba verde și Mamba neagră, Cobra egipteană, Vipera uriașă africană, Anaconda și multe alte specii de șerpi cu clopoței, cobre scuipătoare, etc.

În expoziție, pe lângă șerpi și șopârle mai întâlnim și dihorul sălbatic și iepurele chinchila.

Pasiunea colecționarului de reptile s-a transformat într-o muncă integrală: nu numai că itinerează prin țară cea mai mare expoziție de reptile vii, el este și impresarul și administratorul firmei EXOTIC LAND.

Această expoziție este destinată în special copiilor dar și adulților și are ca scop principal educația și familiarizarea publicului vizitator cu fauna exotică și mediul de viață al acestor animale.

Expoziția de reptile vii va fi deschisă până în data de 7 aprilie 2013. Prețul unui bilet este de 5 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii.

Programul de vizitare al Muzeului Județean Ialomița este: zilnic între orele 10:00-18:00.

Vă așteptăm!

Muzeul Județean Ialomița

Liliana Burlacu

Details

Start:
7 March, 2013
End:
7 April, 2013
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Muzeul Județean Ialomița – Slobozia
B-dul. Matei Basarab nr. 30
Slobozia, Ialomița 920062 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *