Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SPARTAN RACE VINE LA CLUJ-NAPOCA

19 septembrie, 2019

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită reprezentanții mass-media la conferința de presă organizată joi, 19 septembrie 2019, de la ora 12, la sediul central al instituției, str. Memorandumului nr. 21, pentru prezentarea evenimentului Spartan Race, care va fi organizat în premieră la Cluj-Napoca.

În 2018, la opt ani după prima competiție Spartan Race, cea mai populară cursă de alergare cu obstacole din lume a ajuns și în România.

După două ediții (2018 și 2019) foarte reușite, organizate la Poiana Brașov, Spartan Race vine la Cluj-Napoca. Evenimentul organizat la Cluj-Napoca în 19 octombrie 2019 va fi unul inedit pe plan mondial, întrucât baza principală a competiției va fi amplasată în incinta Parcului Etnografic Național “Romulus Vuia”, fapt care va oferi o altă perspectivă asupra evenimentelor de acest gen. Traseele propriu-zise al competiției vor fi amenajate prin pădurea Hoia-Baciu.

După experiențele avute din Poiana Brașov, unde în cele două ediții de până acum au fost înregistrați 5.000 de participanți, organizatorii preconizează pentru evenimentul din Cluj-Napoca o prezență de aproximativ 3.000 de participanți, cărora li se vor adăuga un număr estimat de 1.000-1.500 de vizitatori.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Consiliul Județean Cluj și Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

La conferința de presă vor participa reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor.

Vă așteptăm!

 

Details

Date:
19 septembrie, 2019
Event Category:

Organizer

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
View Organizer Website

Venue

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Cluj-Napoca
Palatul Reduta, Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, Cluj 400114 Romania
+ Google Map
View Venue Website