Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

#stamacasa: Competiția foto #CronicariDigitali „Heritage Instameet – PATRIMONIU PERSONAL”. Acțiunea este 100% online și aduce în prim-plan importanța amintirilor și obiectelor cu valoare sentimentală, care ajută întreaga comunitate să treacă mai ușor peste izolarea necesară în această perioadă.

3 mai - 9 mai

 

📌 Azi dăm startul oficial competiției foto #CronicariDigitali „Heritage Instameet – PATRIMONIU PERSONAL”. Acțiunea este 100% online și aduce în prim-plan importanța amintirilor și obiectelor cu valoare sentimentală, care ajută întreaga comunitate să treacă mai ușor peste izolarea necesară în această perioadă.

📸 Cum participați: pe o masă din casă, oricât de mică sau mare, de cafea sau de luat masa, vă rugăm să așezați acele obiecte care au valoare emoțională pentru voi și/ sau care vă ajută să treceți mai bine prin această perioadă. Așezați-le și fotografiați-le într-un mod creativ. Postați imaginea pe contul vostru public de Instagram, cu tagurile și haștagurile disponibile pentru competiție și un text scurt, prin care să spuneți povestea acestor obiecte sau chiar a mesei.
Nice to have: Instastory cu fiecare obiect ales și mica lui descriere.

🎁 Punem la bătaie și o serie de cadouri: un voucher F64 în valoare de 500 de lei (pentru achiziția de echipamente foto), un voucher eMag în valoare de 500 de lei și o participare all inclusive (transport, cazare și masă în valoare de 850 de lei) la orice Heritage Instameet offline organizat în acest an.

📅 Înregistrările au loc între 3 si 9 mai (vei primi e-mail de confirmare pentru participare în cadrul competiției), iar înscrierea prin postari în competiție se va desfășura în intervalul 8 – 10 mai 2020, iar mai multe detalii găsești pe https://cronicaridigitali.ro/heritage-competition

👉 Înregistrează-te aici: https://forms.gle/6ZLWERFKKHWRw2ns8

📝 Regulamentul competiției este disponibil aici: https://bit.ly/RegulamentCD

❗️ Pentru a te înscrie automat în competiție și a avea șanse de câștig la premiile oferite de partenerii noștri, te rugăm să ai grijă ca orice postare și instastory să includă haștagurile oficiale ale concursului: #cronicaridigitali #experienteimpreuna #bankingasacumtrebuie și tag conturilor de Instagram @cronicaridigitali, @raiffeisenbankro și @telekomromania.

🏆 Câștigătorii vor fi anunțați în data de 14 mai.
🤝 Parteneri: Telekom Romania și Raiffeisen Bank Romania.

Detalii

Începere:
3 mai
Se termină:
9 mai
Eveniment Categories:
,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *